Til forsiden

Aktuelt

Tommy Jespersen fra Falsled Kro vinder Årets Vildtret 2014
Tommy Jespersen, der er kok på den fynske Falsled Kro, vandt søndag d. 19. oktober 2014 kokkekonkurrencen Årets Vildtret 2014 i Forum med sin perfekt tilberedte forret af ravioli fyldt med lever, lår og hjerte fra gråand. Andenpladsen gik til Dak Wichangon fra Restaurant Kiin Kiin, mens Mathias Sejer Sørensen fra Le Sommelier tog tredjepladsen. Læs mere

Se Tommy i Go' Morgen Danmark

Invitation til Årets Vildtret 2014
Årets Vildtret 2014 bliver en del af livsstilsmessen Smagen af Danmark i Forum i København. Med mere end 45.000 forventede gæster vil messen danne rammerne for en intens dyst blandt Danmarks førende kokke – en dyst, som vil blive overværet af messens mange besøgende.
Læs mere


Bukkejagt ved Ledreborg

Den danske bukkejagt blev indledt den 16. maj 2014, og i den forbindelse besøgte TV2 Lorry Ledreborg Slot for at se slottets bæredygtige jagttiltag.
Læs mere

Mindre landbrug og mere natur belønnes med bedre jagt

Denne artikel fra Jyllands-Posten tager udgangspunkt i biotopplanerne på Møllerup Gods ved Djursland. Godsets biotoper har medvirket til at forbedre biodiversiteten og dyrelivet i området, og det understøttes i artiklen af en rapport fra Naturstyrelsen fra juni 2013, hvori det konkluderes, at biotopplanerne forbedrer biodiversiteten på danske landejendomme.
Læs mere

6 hjerter til Rasmus Grønbechs nye vildtkogebog

I forbindelse med udgivelsen af kokken Rasmus Grønbechs nye kogebog Vildt på gaflen bragte Politiken en artikel om Rasmus Grønbechs forkærlighed for vildtkød samt en anmeldelse af kogebogen. I artiklen opfordrer han danskerne til at få vildt på middagsbordet, og han håber med sin nye kogebog at give flere danskere smag for vildtkød.
Læs mere


Naturpleje en succes

Danske landejendommes naturtiltag i forbindelse med jagt har givet et rigere planteliv og forbedret mulighederne for vildtet, viser en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet og Naturstyrelsen. TV2 Fyn besøgte i den forbindelse Hverringe Gods.
Læs mere