Til forsiden

Aktuelt

Mad med Mads og David - Jagt ved Gisselfeld Kloster
Mads Gudiksen tager på jagt ved Gisselfeld efter regionens gode råvarer. Det nedlagte bytte kommer herefter hjem i køkkenet hos David, der vælger at blende det meste. Peder Top, vildtforvalter på Gisselfeld Kloster fortæller om jagtområdet og jagtforholdene ved Gisselfeld og viser Mads Gudiksen hvordan man går på jagt.
Læs mere

Tommy Jespersen fra Falsled Kro vinder Årets Vildtret 2014
Tommy Jespersen, der er kok på den fynske Falsled Kro, vandt søndag d. 19. oktober 2014 kokkekonkurrencen Årets Vildtret 2014 i Forum med sin perfekt tilberedte forret af ravioli fyldt med lever, lår og hjerte fra gråand. Andenpladsen gik til Dak Wichangon fra Restaurant Kiin Kiin, mens Mathias Sejer Sørensen fra Le Sommelier tog tredjepladsen. Læs mere

Invitation til Årets Vildtret 2014

Årets Vildtret 2014 bliver en del af livsstilsmessen Smagen af Danmark i Forum i København. Med mere end 45.000 forventede gæster vil messen danne rammerne for en intens dyst blandt Danmarks førende kokke – en dyst, som vil blive overværet af messens mange besøgende.
Læs mere


Bukkejagt ved Ledreborg

Den danske bukkejagt blev indledt den 16. maj 2014, og i den forbindelse besøgte TV2 Lorry Ledreborg Slot for at se slottets bæredygtige jagttiltag.
Læs mere

Mindre landbrug og mere natur belønnes med bedre jagt

Denne artikel fra Jyllands-Posten tager udgangspunkt i biotopplanerne på Møllerup Gods ved Djursland. Godsets biotoper har medvirket til at forbedre biodiversiteten og dyrelivet i området, og det understøttes i artiklen af en rapport fra Naturstyrelsen fra juni 2013, hvori det konkluderes, at biotopplanerne forbedrer biodiversiteten på danske landejendomme.
Læs mere


Naturpleje en succes

Danske landejendommes naturtiltag i forbindelse med jagt har givet et rigere planteliv og forbedret mulighederne for vildtet, viser en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet og Naturstyrelsen. TV2 Fyn besøgte i den forbindelse Hverringe Gods.
Læs mere