Til forsiden

Aktuelt

Årets Vildtret 2013

Fødevaremagasinet bragte i november en artikel om finalen i Årets Vildtret 2013. Konkurrencen blev vundet af feltets yngste deltager Chhuong Paing fra restaurant Kiin Kiin, der imponerede med en thailandsk fortolkning af vildt. Det er tredje gang, at konkurrencen løber af stablen, men for første gang blev konkurrencen afholdt i forbindelse med fødevaremessen MAD i Aarhus.
Læs mere


Mindre landbrug og mere natur belønnes med bedre jagt
Denne artikel fra Jyllands-Posten tager udgangspunkt i biotopplanerne på Møllerup Gods ved Djursland. Godsets biotoper har medvirket til at forbedre biodiversiteten og dyrelivet i området, og det understøttes i artiklen af en rapport fra Naturstyrelsen fra juni 2013, hvori det konkluderes, at biotopplanerne forbedrer biodiversiteten på danske landejendomme. 
Læs mere


6 hjerter til Rasmus Grønbechs nye vildtkogebog

I forbindelse med udgivelsen af kokken Rasmus Grønbechs nye kogebog Vildt på gaflen bragte Politiken en artikel om Rasmus Grønbechs forkærlighed for vildtkød samt en anmeldelse af kogebogen. I artiklen opfordrer han danskerne til at få vildt på middagsbordet, og han håber med sin nye kogebog at give flere danskere smag for vildtkød.
Læs mere

Naturpleje en succes

Danske landejendommes naturtiltag i forbindelse med jagt har givet et rigere planteliv og forbedret mulighederne for vildtet, viser en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet og Naturstyrelsen. TV2 Fyn besøgte i den forbindelse Hverringe Gods.
Læs mere